Vakuutus

Olethan muistanut vakuutusturvasi? Seura ei vakuuta harrastajia eikä lisenssi sisälly harjoittelumaksuun. Jokaisella harjoittelijalla on oltava Aikidoliiton lisenssi tai muu budolajit kattava vakuutus. Vain harvat vakuutukset kattavat budolajit, joten tarkistathan asian vakuutusyhtiöstäsi.

Suomen Aikidoliitto tarjoaa harrastajilleen edullisen aikidolisenssin, joka sisältää Pohjolan aikidotapaturmavakuutuksen ja vuosittain kotiin postitettavan Aikido-lehden. Aikidolisenssi koostuu lisenssiosuudesta ja vakuutusosuudesta. Voit ostaa pelkän lisenssiosuuden, jos sinulla on voimassa oleva budolajit kattava tapaturmavakuutus muualta.

Tarjolla on omat lisenssinsä junioreille (B1- ja B2-lisenssi) ja aikuisille (A-lisenssi 18 vuotta täyttäneille). Aikuisille aloittelijoille on lisäksi tarjolla tutustumislisenssi. Aloittavan aikuisen kannattaa tarkistaa vakuutusehdoista, sopiiko sinulle paremmin A-lisenssi vai tutustumislisenssi. Tutustumislisenssi on voimassa kaikissa yleisissä harjoituksissa. Huom! Aikidoliitto maksaa harjoittelijoiden tutustumislisenssin 2023, mutta tutustumislisenssin ottajien tulee ilmoittaa tietonsa liittoon, jotta vakuutus on voimassa.

Lue lisää aikidolisenssistä Aikidoliiton sivuilta.