Aloittavat juniorit

Alkeiskurssi ja aloittaminen

Juniorien alkeiskurssi pidetään junioriharjoitusten yhteydessä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kouluikään ehtineet aikidosta kiinnostuneet 7-12 -vuotiaat. 13 vuotta täyttäneet ovat aikuisharjoittelijoita, jotka voivat suorittaa aikuisten vyökokeita ja käydä aikuisharjoituksissa.

Pukeutuminen & varustus

Alussa varustukseksi riittää sisäliikuntavaatteet (esim. verkkarit ja t-paita). Tatamilla liikutaan puhtain paljain jaloin, joten tarvitset sisätossut/sandaalit liikkuessasi pukuhuoneesta harjoitussaliin. Jalat pestään ennen pukuhuoneesta tatamille siirtymistä, joten harjoittelijalla olisi hyvä olla oma pieni pyyhe mukana, johon kuivata jalat.

Kauden aikana on perinteisesti tehty yhteinen pukutilaus, jossa voi tilata itselleen ensimmäisen tai uuden aikidopuvun. Puvun voi toki ostaa myös itse ja puvun käyttäminen tulee pakolliseksi vasta ensimmäisessä vyökokeessa, joka pidetään kauden lopussa.

Ohjaajat

Juniorien ohjaaja on Kari Mantere 5. dan. Apuohjaajina toimii lisäksi seuran muita harjoittelijoita ja tervetulleita ovat myös lasten vanhemmat. Apuohjaajaksi haluavan vanhemman tulee ilmoittaa halukkuudestaan etukäteen harjoituksen ohjaajalle.

Harjoituspaikka ja harjoitusajat

Harjoitussalimme löytyy osoitteesta: Eerontien budosali, Eerontie 1, Kerava.

Junioreiden harjoitusajat ja ryhmien kuvaukset löydät Harjoitukset -sivulta.

Maksut ja vakuutus

Alle 18-vuotiaat harjoittelijat tarvitsevat Suomen Aikidoliiton pakollisen juniorilisenssin (B-linsenssi), joka ei sisälly seuralle maksettavaan harjoittelumaksuun. Lisenssi on siis hankittava itse. Junioreilla ei ole jäsenmaksua, vaan he maksavat vain harjoittelumaksun.

Lue lisää maksuista ja vakuutuksesta.

Lisätietoja junnuaikidon aloittamisesta

Juniorivastaava
Kari Mantere 5. dan
p. 050 591 7105
korppi76(at)gmail.com

Yleiset kysymykset harjoitteluun liittyen

aikido(at)sandokai.fi