Aikuisten ja nuorten maksut

Aikuisharjoittelijat

Aikuisharjoittelijoita ovat kaikki 13 vuotta täyttäneet. He maksavat vuosittaisen seuran jäsenmaksun ja lisäksi harjoittelumaksun. Jäsenmaksu on 20 euroa / vuosi. Lisäksi alle 18-vuotiaat maksavat aikidolisenssin seuran jäsenmaksun ja harjoitusmaksun yhteydessä. Lue lisenssistä lisää sivulta Vakuutus. Alennuksista ja maksuaikataulujen räätälöinnistä voit lukea lisää sivulta Alennukset.

Harjoittelumaksusta voit valita mieleisesi vaihtoehdon allaolevista:
A) Kausimaksu
– 18 vuotta täyttäneet 110 euroa / n. 6kk (kevät / syksy)
– alle 18-vuotiaat 100 euroa / n. 6 kk (kevät / syksy)
B) Kuukausimaksu 30 euroa / 1kk
C) Sarja 50 euroa / 20 krt
D) Sarja 30 euroa / 10 krt

IBAN: FI46 1063 3007 1008 41
Saaja: Sandokai ry Aikido
Viitenumero: Pyydä viitenumero seuran sihteeriltä tai käytä viitenumeroa 8691. Kirjoita viestikenttään ”Harjoittelumaksu kevät 2017 / harjoittelijan nimi”. (Alle 18-vuotiailla maininta myös lisenssin maksamisesta)
Kausimaksun eräpäivä: 31.1.2017

Uudet harrastajat

Uudet harrastajat saavat ensimmäisen harjoittelukautensa alempaan hintaan. Aloittelijoille kauden (kevätkausi: tammikuu – kesäkuu / syyskausi: heinäkuu – joulukuu) hinta on 100 euroa. Maksu kattaa harjoittelun kauden loppuun ja seuran vuosittaisen jäsenmaksun (20 euroa). Samaan hintaan voit halutessasi käydä vaikka viikon jokaisessa aikidoharjoituksessa. Maksu ei sisällä lisenssiä eikä vakuutusta.

Aikidolisenssi on pakollinen kaikille alle 18-vuotiaille, joten he maksavat 100 euron harjoittelumaksun lisäksi lisenssimaksun. Lue lisää vakuutuksesta sivulta Vakuutus.

Vierailijat

Yksittäiset vierailut. Vierailijat ovat tervetulleita Sandokain tatamille. Emme veloita yksittäisistä vierailuista.

Useammat vierailut harjoituksissa. Jos käyt aina silloin tällöin Sandokaissa vierailemassa joissakin treeneissä tai olet muuten vain lähistöllä ja tiedät viettäväsi aikaa kanssamme enemmän kuin yhden treenin verran, toivomme sinun täyttävän harjoituksen ohjaajan kanssa ns. harjoituspäiväkirjan, josta sitten vierailujakson päätyttyä lasketaan kertyneet harjoituskerrat. Maksu maksetaan ”könttäsummana” joka koostuu 5 euron suuruisesta maksusta per harjoituskerta.