Ohjaajien ja huoltajien pelisäännöt

  1. Huolehdimme yhdessä hyvästä käytöksestä myös tatamin ulkopuolella. Ohjaajilla ja huoltajilla on lupa puuttua lasten toimintaan käytävillä ja pukuhuoneissa. Minkäänlaista kiusaamista ei sallita.
  2. Jos juniorilla on vaikkapa terveydentilaan liittyviä erityistarpeita, tai jos juniorille on sattunut jotain mikä voi vaikuttaa juniorin oloon tai käytökseen harjoituksissa, huoltajat kertovat siitä ohjaajille ennen harjoitusta.
  3. Jos juniori loukkaantuu harjoituksissa, tai jos hänelle on harjoituksissa tapahtunut jotain muuta tavanomaisesta poikkeavaa, siitä ilmoitetaan huoltajille heti.
  4. Ohjaajat ottavat harjoituksissa huomioon lasten kokoerot ja luonne-erot. Pyritään siihen, että kaikki harjoittelisivat kaikkien kanssa, turvallisuuden ja harjoittelumukavuuden rajoissa.
  5. Junnujen huoltajat tukevat ohjaajia aikidoharjoitteluun liittyvissä asioissa niin harjoituksissa kuin niiden ulkopuolella.
  6. Junnujen huoltajille järjestetään tapaaminen ohjaajien kanssa 1-2 kertaa kaudessa. Kauden alussa kerrataan salin säännöt ja annetaan uusien junnujen huoltajille ohjausta lajiin.

Keravalla 28.2.2015