Ohjaajaharjoitukset

Sandokain ohjaajien omissa harjoituksissa käydään läpi tulevan ajanjakson yhteisiä teemoja. Ohjaajaharjoitukset järjestetään erikseen aikuisohjaajille ja junioriohjaajille.

Ohjaajaharjoitus: Erikseen sovittuina keskiviikkoina järjestettävä aikuisohjaajien yhteinen harjoitus. Tällöin ei ole tavallista aikataulun mukaista harjoitusta. Syyskauden ensimmäinen ohjaajaharjoitus on: –

Junioriohjaajaharjoitus: Junioriohjaajien harjoitukset järjestetään erikseen sovittavina aikoina ja niihin ovat tervetulleita junioriohjaajat, apuohjaajat ja kaikki junioritoiminnasta kiinnostuneet harjoittelijat. Vyöarvorajoja ei ole. Harjoituksissa käydään läpi muun muassa opetettavat tekniikat ja jaetaan ideoita harjoitteista ja leikeistä sekä sovitaan yhteiset linjaukset ohjaamiseen. Harjoituksia pyritään järjestämään tarpeen mukaan, kuitenkin vähintään kerran kaudessa. Junioriharjoituksissa apuohjaajana tai ohjaajana toimiminen paitsi opettaa ohjaajalle itselleen opetettamiaan asioita syvällisemmin, myös tarjoaa arvokasta ja hyödyllistä ohjauskokemusta! Junioriohjaajaharjoituksista voi kysyä lisää juniorivastaava Kari Mantereelta.